Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Adu designul casei tale la viata folosind o piatra naturala romaneasca de mare frumusete

Fergamo Set SRL produce o piatra naturala de o calitate excelenta – bogata coloristic, cu un caracter aparate si o mostenire deosebita. Piatra naturala este produsa in cariera proprie din localitatea Codlea, judetul Brasov.

Cariera piatra naturala

Folosita la scara larga in diverse tipuri de constructii sau in decorarea caselor, gradinilor, gardurilor, semineelor, aleelor, etc. piatra naturala decorativa este o creatie a naturii. Ca majoritatea lucrurilor create de natura, orice placa de piatra naturala e unica si se diferentiaza de celelalte. De asemenea fiecare bucata de piatra naturala inglobeaza o intreaga istorie a locului din care a fost extrasa si este rezultatul a sute de mii de ani de evolutie geologica. Piatra naturala extrasa din munti in zilele noastre e posibil ca la un momentdat, in antichitate sa fi reprezentat fundul unei mari, sau a unui lac glaciar.

Cariera piatra naturalaPlaca de piatra naturala pe care Dumneavoastra o veti utiliza pentru a decorarea casei a fost sparta dintr-un bloc masiv care cantareste pana la 20 de tone. Dupa extractie, blocul de piatra a fost taiat sau cioplit in placi care apoi sunt finisate pentru a corespunde efectului vizual dorit, cu suprafete si texturi regulate sau neregulate, in functie de efectul pe care doriti sa il obtineti.

Luciul, duritatea, rugozitatea si variatiile de culoare sunt indicatori ai originii si compozitiei minerale a pietrei naturale. Combinate, aceste caracteristici sunt cele care fac fiecare bucata de piatra naturala unica, atragatoare si foarte practica pentru suprafetele din casa Dumneavoastra

Rezistenta in timp a pietrei naturale are ca dovada alegerea acestui material pentru crearea multor monumente, mausolee care rezista sute de ani, fara sa fie afectate de trecerea timpului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.